tiistai 29. elokuuta 2017

Kun lapset nukkuu


Mitä meillä tapahtuu kun lapset nukkuu? 
Vauva aikana sanotaan aina '' nuku kun vauvakin nukkuu'' joo nukkusin toki, jos ei tarvisi syödä, käydä suihkussa, siivota kotia, pestä pyykkiä tai muita asioita mitä et tee kun vauva on hereillä. 

Lapset päiväunilla: 

Sillon meillä yleensä siivotaan alhaalla, tehään ruokaa, järjestellään muita asioita ja kesä aikaa pihahommia. Näin syksyn tullen ja koulun alettua mukaan on myös tullut tietty ne koulutehtävät. 
Joskus tosi harvoin pyhitän sen ajan itelleni ja silloin yleensä juon lämmintä kahvia rauhassa, syön lämmintä ruokaa ilman että joku kerjää koko ajan vieressä, katselen sarjoja/leffoja tai ihan vaan oon sohvannurkassa. Ja tietenki jos haluan treenata rauhassa ilman lapsia, niin täytyy sekin tehdä tässä välissä. 

Lapset yöunilla: 

Vihdoin kun ne kullannuput tuhisee sikeessä unessa alkaa taas kämpän järjestys aamua varten. Keittiön kaaoksen purkaminen, pyykkien kuivumaan pistämistä ja niitä koulutehtävien tekemistä. 
Pienen hetken saa olla rauhassa, kattoa sarjaa ja syödä, kun joutaa jo nukkumaan. Toki miehen kanssa vietetään iltasin keskenämme aikaa myös. 
Joskus myös ne treenit jää iltaan, on tosi ihanaa muutenki väsyneenä alkamaan miettimää mitä treenaa ja mitä jaksas vielä tehdäkkin. 

Kotiäidin täytyy aina miettiä hommansa lasten kautta. Mä olen miettinyt siivoukset juurikin sillain ettei lapset olisivat tiellä roikkumassa ja parkumassa imuria. 

Mitäs teillä tehdään kun lapset nukkuu? Siivotaanko? Ollaanko vaan vai mitä? -S 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti