lauantai 19. elokuuta 2017

Ihanan äkäinen nuori nainen

Nyt olis takana ensimmäinen viikko koulua ja sen huomasi eilen. Hermot meni ihan totaallisesti ihan pieneen asiaan. Huusin ja kirosin niin paljon meijän autossa äitilleni, että naapurin mieski kuuli sen ja tokas meille '' ihanan äkäinen nuori nainen''. Kaukana ihanasta, mutta ihanaa et joku ees ajatteli noin. :D 


Ei en huutanut ja kironnut lasteni kuullen tai lapsilleni, vaan äitille joka oli asiaan aivan syytön ja oli oikeastaan viestin tuoja asiasta. Suurimmat osat saivat mieheni ja veljeni. 

Tänäänki vähän vielä raivosin miehelleni samasta asiasta ja mieheni vanhemmat olivat paikalla ja hekin kattoivat, että johan on kiukkuinen akka. Äitinikin sanoi että ehkei toi koulu ollukkaan ihan sun juttus. 


Ehkä se väsymys paino hermoon ja se että joka ikistä lihasta särki, koska olin 3 päivää sitten alottanut jälleen kunnolla treenaamisen. Ehkä se asia josta vedin pultit oli just se asia mitä en siihen väsyneeseen perjantai iltaa olis tarvinut, tästä asiasta on siis ennenkin huudettu. 

Tänään olisi tarkoitus lähtee vähän viihteelle, kyllä luitte oikein. Vaikka olen äiti, niin kyllä minäkin viihteellä käyn ja tuuletan päätäni. 
Äitini ottaa kummatkin hiput yöks ekaa kertaa samaan aikaa, saa nähä kuinka sielä nukutaan. 
Saapahan vähän ajatuksia muualle ja jaksamista taas ensi viikkoon! 


Sellaset hermoromahtukset tällä kertaa. Entäs te, kuinka teillä menee hermot? Tarviiko olla pieni vai iso asia, että ne menee? Voisin uskoa etten ole ainut joka hermonsa joskus menettää :D ! 

-S 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti