lauantai 8. syyskuuta 2018

KESÄ OHI JA ARKI ON TAKAS TÄÄLLÄ

Herran jesta, kun on aikaa viime kirjoituksesta. Kesä meni hulinalla ohitse, vaikka kuinka lupasin itselleni, että tuotan tänne sisältöä. Ei nyt ihan mennyt nappiin. 
Meidän kesä meni hyvin ja koitettiin päivittäin lasten kanssa tehdä jotain, ettei vaa mömmötelty kotona ja paljon käytiin uimassa ja leikkipuistoissa. Ja hei! Oli aivan huippu kesä säänkin puolesta. Oli hellettä iha riittävästi, kyllä tarkeni uida molskia ja ottaa aurinkoa. 


Alotin tossa heinäkuussa työt vanhusten parissa. Heitän keikkatyötä aina sillon tällön. Ja tähän liittyen mulla onkin yksi juttu loppu tekstiin! 
Meillä lapset on vielä toistaiseksi ainakin kotona, koska en kuitenkaa niin usein tähän mennessä ole töissä käynyt ja onneksi on laaja tukiverkosto josta löytää pojille hoitajan, kun tarvitsee. 
Hain myös nyt syksyn yhteishaussa ammattikorkeeseen ja nytten aletaan sitten jännittää, kuinka asiat etenee ja miten etenee. Yksi muutos, joka on varma on tulossa. Me muutetaan. Taas. Jotenka jos löytyy innokkaita sisustajia tai ihmisiä joita kiinnostaa remontti hommat, niin nytten on oikea aika alkaa lukemaan blogiani! Me remontoidaa meidän tulevaa taloa ja tänne olen ajatellut kirjoittaa asiasta. Pääsette myös näkemään kuinka meidän uusi kotia saa sisustuksensa! Jotenka olkaapa kuulolla, koska ensimmäisen remontti postaus on tulossa ensi viikolla! Ja nytten siihen asiaan, mistä äsken kirjotin! Teetkö sinä työksesi sellaista työtä, jossa tarvitsee/on suotavaa olla oma nimi esillä. Joskus työnantaja hoitaa nää kuviot, mutta jos sinun pomosi ei hoida nimikylttejä ja tarvitset sellaisen tai jospa vanha nimikylttisi on jo kulunut ja uusi on tarpeen. 


Jos sinulla on blogi, joka on vähintää kolme kuukautta vanha ja joka on ollut aktiivisena viimeisen kolmen kuukauden aikana, niin on sinulla mahdollisuus saada ilmainen nimikyltti kylttimax.fi:stä. Kyltti saa olla max 20€ arvoinen. 
Kyltin saat suunnitella alusta asti itse, joten kyltti on juuri sellainen kun sinä haluat. Plussaa on, että kyltin saa magneetti kiinnityksellä, joten esimerkiksi paitoihin ei jää neulasta jälkiä. 


Kylttiin saat siis suunnitella itse tekstin, minkä värisen haluat, minkä muotoisen haluat ja millä kiinnityksellä haluat. 
Toimitus oli nopea ja muutenkin totesin kylttimaxin olevan hyvä paikka, joten jatkossakin sieltä tilaan kylttini, jos tarve tulee. 

Valikoimassa on paljon muitakin kylttejä ei ainoastaan näitä nimikylttejä, jotenka hopihopi katsomaan löytyiskö sieltä sinulle jotain, mitä tarvitset! 

Vaikka et blogia kirjoita ja tarvitset esimerkiksi nimikylttiä, niin suosittelen vahvasti kylttimax.fi:tä! Tuo mun kyltti olisi maksanut alle 15€! 

Ps. Ilmaisen kyltin voi hyödyntää kerran vuodessa. :)

-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti