sunnuntai 9. syyskuuta 2018

REMONTTIA 1

Niinkuin edellisessä postauksessa kerroin, että olemme muuttamassa ja nytten teemme vähän pintaremonttia. Tosiaan talo johon muutamme on kaksi kerroksinen ja alakertaan teemme remonttia. 
Alakerrassa oli yksi makuuhuone vailla uutta ilmettä ja sen lisäksi myös laitamme olohuoneen kuntoon ja maalaamme koko alakerran katon.


 Alkuun tietty revittii vanhat tapetit pois. Alakerran makuuhuoneessa muuten maalaamme seinät ja yhteen seinään tulee tapetti. Seinät ovat nyt jo kyllä maalattuin, eli tapetti enään puuttuu. 
Olohuoneessa sama juttu. Eli yhelle seinälle tulee tapetti ja muut maalataan. Olohuoneen seiniä on myös nyt jo maalattu. Huomenna alkaisi katon maalaus ja se on iso urakka kyllä. Nähtäväksi jää, että mitä siitäkin sitten tulee. 
Tänään kattelin meidän tulevaa keittiötä, joka on myös alkuperäsessä kunnossa. Onhan siinäkin laittamista, mutta sitä kerkee sitten myöhemminkin. Kuhan nytten saadaa nuo kaksi huonetta + katto valmiiks ja päästään muuttamaan. 
Yläkerrassa meillä on 4 huonetta ja niistä 3 on rempattu. Yksi alkuperäine huone saa myös jäädä tässä vaiheessa siihen kuntoon, koska on ihan siisti kuitenki ja huoneesta on tulossa pojille leikkihuone. 
Tässä oli pikakatsaus meidän remonttiin. Loppu tulokset tulevat sitten kun alkaa olee valmista ja ennen sitä varmasti vielä tulee ainakin yksi väli postaus miten hommat eteni. 

Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille! 
ps. Muistakaahan käyä edellisestä postauksesta kattomassa, kuinka voit lunastaa itselleni ilmaisen nimikyltin! 

-S 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti