torstai 13. syyskuuta 2018

UUSIA TUULIA

Niinkun olen tänne kirjoitellut aikasemminkin mun ''terveellisestä'' elämän tavasta. Mulla meni pitkään hyvin. Salitreenit luisti ja ruokavalio oli pitkälti hyvä, mutta kesä tuli ja kaikki meni päin persettä. 

Nytten mulla on vaihteeks mahtava mahdollisuus lähtee tsemppaa itseäni ruotuun! Fitverstas etsi someninjoja 2018 ja mä pääsin mukaan! Sain kokeiluun kaksi ohjelmapakettia. Otin Bikini 2 paketin, joka sisälsi tosi mielenkiintosen oloset treeniohjelmat salilla ja ruokavalio ohjeet! Toisen paketin otin sitten venyttely ja liikkuvuus. Ja tää tulee oikeasti tarpeeseen. Pääsee huoltaa kehoa ihan kunnolla nytten näitten ohjeiden avulla. Näistä tulee juttua lisää syksyn aikana. Olen ollut 2 viikkoa flunssassa ja tänään kävin lääkärillä. Paha poskiontelontulehdus löyty ja lääkekuurihan sieltä tuli, mikä on ehkä ihan hyvä juttu, että pääsee parantumaan. Ensi viikolla ehkä jopa kokeilee uusia treenejä, kuhan vointi on hyvä! 


Ja ainiin, mulla on aikasemmin ollut fitverstaan BE TRANSFORMED Woman Weightloss Plan saliohjelma paketti ruokavalio ohjeilla ja siihen olen ollu tosi tyytyväinen. Innolla odotan siis näitä uusiakin ohjelmia! 


-S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti