sunnuntai 21. tammikuuta 2018

LIIKUNTA RANTAUTUI ELÄMÄÄNI

Siitä on 21 päivää, kun lupasin että kirjoitan kerran viikkon blogia, noh niinpä kävikin taas. Joululoman loputtua on ollut tosi kiirus ja oon yrittänyt tehdä kaikki rästi tehtävät pois alta. Myös nämä uudet elämäntavat on tuottanut, etten oo jaksanut mitään ylimäärästä. Niistä lisää seuraavaksi. 

Kuvan laatu snapchat, joten pahoitteluni
Tarkotus oli aloittaa silloin 1.1 uudet elämäntavat ja aloittaa herkkulakko. Noh mun synttärit oli 2.1 joten olihan mun pakko saada kakkua. Siitä sitten seuraavan viikon harjoittelin ja valmistuin herkuttomaan elämää, eli yritin välttää herkut ja ihan rauhaksee muuttaa elämäntapoja. Sitten alkokin liikunta ja täysin herkuton aika, ruuatkin katon vähän turhanki tarkasti mitä suuhuni pistän. 


Palataan edelliseen viikkoon ja katsotaan mitä se sisälsi. 
Maanantaina aloitin rauhakseen ja oli ihan vaa kehonhuolto päivä, eli venyttelin ja vähän joogasin. 

Tiistaina sitten oli vuorossa 5km reipas kävely lenkki, jossa plussana oli ylämäet ja reipas vauhti. Vatsalihastreeni kotona lämmittelynä kuminauha jumppa. 

Keskiviikkona reippaasti töiden jälkeen tehokas koko kropan hikitreeni jossa plussana oli että tuli oikeasti hiki, syke nousi ja lihaksissa alko tuntumaan. Tämän jälkeen pamautin Pauliinan kanssa n. 5km lenkille, joka ei enään ollut niin reipas mutta sopiva silti. 

Torstaina sitten lepäiltiin, koska keskiviikko tuntui niin paljon kropassa, että olin koko päivän ihan kuollut. Mua väsyttikin niin paljon, että ihme kun hereillä pysyin. 

Perjanataina töiden jälkeen haaveilin vaa sohvalla makoilusta ja teinkin sitä hetken, kunnes päätin että pakko nousta ylös. Jälleen koko kropan kunnon treenit, lämmittelynä hyppyjä ja kyykkyjä. Loppuun vielä hyppelin ja tanssahtelin omiani. 

Viikonloppu menikin sitten päin honkia liikunnan ja ruuan suhteen,mutta huomenna jälleen skarpataan ruotuun! 


Ostin itelleni kotia tosiaan kuminauhat, joilla alko treenaaminen heti sujua. Lenkkeily on paljon kivempaa yhdessä kun yksin, mutta valitettavasti aina sitä lenkkikaveria ei saa mukaan. 

Tarkoitus olisi lähtee salillekkin nytten kevään aikana, kunhan saan hoidettua nää koulu asiat mallilleen. 
Seuraavaksi tulossa mun ruoka juttuja. Mitä syön päivässä ja mite teen kun alkaa herkut vetämään puoleensa. 
Oon ollut paljon pirteämpi nytten 2 viikkoa, kuin aikaisemmin tänä vuonna. Johtuen ehkä siitä, että tekee sellasia asioita mistä tykkää ja mistä tulee hyvä olo. 


Palataan keskiviikkona ruoka asioihin!

- S 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti