perjantai 29. joulukuuta 2017

JOULU 2017 JA VUOSI 2018

Heissan! 
Miten teidän joulu meni? Oli niin kiire tuo joulu, etten kerennyt tänne tulla toivottaa hyviä joulujakaan vaikka tarkoitus olikin. Meillä meni joulu mukavasti ja vanhojen perinteiden mukaan. Aamu ja aamupäivä pyhitettiin riisipuurolle, telkkarille ja ihan perheen keskeiseen omaan aikaan. Iltapäivän alussa kävi miehen vanhemmat joulu kylässä ja sitten saapuivat mun äiti ja veli viettämään joulua meille. Käytiin hautausmaalla, joulusaunassa, syötiin jouluruoka ja tänä vuonne meillä kävi jopa pukkikin. Oli meillä ollut vissiin kilttejä lapsia,kun lahjoja oli hirveesti, sekä elukat ja aikuisetki olivat olleet kilttei tänä vuonna. 
Meillä jatku joulun vietto kotona ihan rauhallisella koti-illalla ja joulupäivänä suuntasimme lasten kanssa miehen vanhemmille ja sieltä tuli taas lahjoja.. Eli ihan perus joulun viettoa meidän perheessä. 
Oli ihana joulu, mutta onneks se on taas ohi ja vuoden päästä sama hössötysrumpa koittaa taas. 


Ja sitten uuden vuoden juttuihin. Koitan kuvata meidän uuden vuoden päivää kuvina tai videona. Jouluna oli tarkotus toteuttaa tuo kuvien muodossa, mutta kappas kun unohin koko kameran olemassa olon. 

Uudeksi vuodeksi olis suunnitteilla alkaa urheilee ja syömään suunnitellusti ja jospa sais painoa tippumaan, sitä meinaa kahen lapsen ja kiirrellisen arjen jälkeen kertynyt. Myös herkkut saa jäädä pois heti 1.1. alkaen. Tätä muutosta pääsette seuraamaan. Mitä sitten blogiin tulee, niin nytten koitan ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa päivittelemään alkuun kerran viikkoon ja sitten ajan kanssa tavoitteena kahteen viikkoon. 

Onko teillä millasia uuden vuoden lupauksia? 
Ja ainiin HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018 KAIKILLE! Palataan ensi vuoden puolella! 

-S 

2 kommenttia:

 1. Teillä on tainnut olla oikein mukava joulu :)
  Minä en ole vielä päättänyt mitä lupaisin uudelle vuodelle, blogissani on nyt luettavana kuluneen vuoden lupaukset, ehkä tänä vuonna jotakin konkreettista, ehkä että lupaan enemmän naisteniltoja? ;)

  Mukavaa vuoden viimeistä perjantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! :)
   Onhan sinulla vielä aikaa keksiä mitä lupaat uudelle vuodelle! Itse en tainnut luvata mitää tälle kuluneelle vuodelle :D Lisääntyneet naistenillat kuulostaa oikein hyvältä!;)

   Kiitos, samoin sulle! :)

   Poista