tiistai 10. lokakuuta 2017

Miten voit pitää kii, jos et usko unelmiin

Meillä puhaltaa uudet tuulet, eli kuvassa vaikka se nyt vähän huono onkin, niin on meidän uusi koti. Vihdoin mä pääsen sisustamaan meille uutta kotia ja asettumaan paikoilleen. 
Meillä on ollut haaveena jo pitkään omakotitalossa asuminen ja oma piha. Joten tässä vaiheessa, yksi unelma on täytettynä. 
Sillä....  Marraskuun puolessa välissä meidän 82,5 neliön rivari kolmio vaihtuu 166 neliön (asuinneliöt 117 neliötä) omakotitaloon. Pääsen laittaa joulua ihan uuteen kotiin ja samalla saan kaapit ja komerot järjestykseen uudessa kodissa. Muutto stressiä pukkaa, koska mua ei yhtää inspaa noi meijän tavaroita pursuavat kaapit, mutta pakko se on jostain alotettava. 

Päästään tosi rauhalliselle alueelle asumaan, jossa on lapsilla hyvä kasvaa ja paljon tilaa pihalla juosta ja tehdä asioita. Heille on myös ihana pieni leikkimökki pihassa! Jotenka syy, jos en kerkeä tänne tällä hetkellä paljoa päivitellä löytyy tästä. Mun kaikki vapaa-aika tulee menemään tähän muuttoon, ettei käy niinkuin aina. Tavarat vaa kulkeutuu mukana ja sitten alan heittelee niitä vasta roskiin kun ovat jo uudessa kodissa, tai että tungen kaikki paniikissa johonkin komeroon ja sitten etitään seuraava vuosi, missä on toinen saapas tai missähän meijän kattilan kansi on? 

Loppu viikosta on tulossa kuitenkin jotain kirjotusta! 

-S 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti