keskiviikko 25. lokakuuta 2017

LOMALOMALOMA

Tällä viikolla palattiin takaisin arkeen ja sanottiin heipat syyslomalle. Viime viikolla, kun lomailimme lasten kanssa päätin kaivaa mun järkkärin ja ottaa vähän kuvia meidän lomapäivästä. Muutamat kuvat siis nytten tähän postaukseen! 
Silloin kun olin vielä kotona lasten kanssa, niin syntyi perinne että aamupalan jälkeen lapsille piirettyjä ja äidille kahvia ja yleensä sen kahvin juonnin kanssa kattelen sarjoja ja tänä kyseisenä päivänä oli vuorossa Valehtelevat viettelijät ja kausi 7. Pojat yleensä hetken aikaa malttaa kattella ohjelmia, joita pistetään pyörimään, mutta sitten se yleensä päättyy leikkimiseen. 


Sitten kun se pitkä aamu on vietetty, niin yleensä koittaa pihalle lähtö ja kerrankin kun ei satanut vettäkään ja oli muutenki tosi hyvä sää. Päätettii ajella poikien isän vanhemmille mummin kanssa ulkoileen, eli noin 7 kilometrin päähän. 

Sää todellakin suosi meitä, koska aurinkokin paisto niin nätisti, eikä ollut niin hirvittävän kylmä kuin osasin odottaa. 
Oltiin tosiaan leikkipuistossa vähän hiekkalaatikolla, keinumassa ja liukumäkeä laskemassa. 
Tämän jälkeen koitti kotia lähtö ja esikoinen oli kans niin väsähtänyt, että änke itsensä myös rattaisiin ja otti veljensä sylii. Lapsien päiväunien aikaa valmistin meille ruuan ja paistoin karjalanpiirakoita. Unet kun oli ohi niin syötiin ja sitten alko olemaan pikku kakkosen aika. Meille tuli myös käymään mun kaveri tyttönsä kanssa, joten kuvailu jäi sitten loppu päivältä pois, mutta eipä meidän illoissa juuri mitään ihmeellistä olekkaan. 

Mulla olis syyslomalta yksi toinenkin päivä, josta oon suunnitellut postausta. Oltiin siis perjantaina särkänniemessä karmivassa karnevaalissa ja sieltä olis jonkun verran materiaalia, mutta niistä täytyis ehkä tehä videota. Suunnittelen miten postauksen toteutan ja laitellaan sitten tänne tulemaan se! 

Joko teillä on ollut syysloma? Teittekö jotain erikoista vaiko otitte vaan rennosti? 

-S  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti